Kai Shun Nagare allkniv har et blad som er laget av VG2-stål og hardt VG10-stål i skift med 72 lags damaskstål og et ergonomisk håndtak i pakkatre. Den japanske allkniven er en del av Shun Nagare-serien og passer perfekt når du skal skjære små frukt og grønnsaker.
VedlikeholdsrådBruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.