★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
I japansk matlaging er det riktige valget av kniv en stor del av gleden ved å forberede og lage mat. I tillegg er den estetiske presentasjonen ekstremt viktig i den japanske matkulturen, og alt tilberedes med stor lidenskap og omsorg. KAI er et merke som, med sine premium kniver, har blitt velkjent over hele verden.
Her vil du kunne finne et stort utvalg av kvalitetskniver fra KAI, inkludert kokkekniver, santokukniver, biffkniver og mer.
Produksjonen av KAI japanske kniver har røtter i den gamle tradisjonen for smiing av samuraisverd, der forskjellige typer metalllegeringer legges i lag og smis til ett enkelt stykke. Det fine håndverket produserer flere lag i stålet, noe som bidrar til dets skarphet og holdbarhet.
KAI-kniver er kjent for sin høy kvalitet, funksjonalitet, skarphet og holdbarhet, og er i dag tilgjengelig i en rekke modeller. Hvis du ser etter nye kniver til kjøkkenet, er Wasabi Black og KAI Shun Classic to eksempler på serier som tilbyr det aller beste, både for den profesjonelle kokken og hjemmekokken.
KAI-kniver bør vaskes for hånd rett etter bruk og kan ikke rengjøres i oppvaskmaskinen for å beskytte materialet og opprettholde knivens skarphet. Trehåndtaket på dine KAI-kniver bør ikke ligge for lenge i vann, da dette kan skade treverket. Du kan av og til olje trehåndtaket på de japanske knivene med en nøytral vegetabilsk olje.
For å forhindre skade på bladene på dine KAI japanske kniver, anbefales det å oppbevare dine KAI kjøkkenkniver ved hjelp av en magnetisk knivlist eller knivblokk.