★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
Miyabi er kjent for sine håndsmidde japanske kniver, takket være deres høye kvalitet og knivenes eleganse. Eleganse og forfinelse, som ordet "Miyabi" betyr, er to grunnsteiner i japansk kultur.
Knivene produseres i Seki-regionen, et av Japans sentre for knivproduksjon. Der blir de eksklusive knivene smidd i henhold til en tusenårig japansk håndverkstradisjon, arvet fra gamle mestere som en gang laget noen av Japans vakreste sverd.
På denne siden finner du et stort utvalg av Miyabis beste kniver, laget for bruk både av profesjonelle- og hjemmekokker.
De eksklusive knivene fra Miyabi slipes i henhold til gammel japansk håndverkstradisjon. Knivene slipes asymmetrisk, noe som gir dem et unikt utseende og en uovertruffen skarphet.
I produksjonen av noen av Miyabis kniver blandes forskjellige typer stål, noe som gir knivene vakre damaskusmønstre. Disse unike mønstrene er kjent som en arv fra den tusenårige japanske knivproduksjonstradisjonen.
En fellesnevner for alle Miyabis kniver er at de er laget av høykvalitetsstål med en viss mengde krom, noe som gir knivene høy skarphet og enestående hardhet.
Med et godt sett med kniver fra Miyabi på kjøkkenet kan du forenkle matlagingen og la tiden du lager deilige måltider være en avslappende og gledefylt del av dagen din.
Noen av de viktigste knivene å ha i knivblokken din og som letter hverdagen din inkluderer en god kokkekniv, grønnsakskniv, skrellekniv, filetkniv og en tagget brødkniv. I Miyabis sortiment finner du alle disse knivene av høyest mulig kvalitet.
En velkjent kniv fra den japanske matlagningskulturen er santokukniv, en allsidig kniv som fyller flere formål under matlagingen. Santokukniven er noe kortere enn den klassiske kokkekniven og egner seg spesielt godt for raske hakkebevegelser av grønnsaker og fisk, takket være det kortere og tynnere bladet.
Bruk Miyabi Toishi Pro knivsliper med to slipehjul for å vedlikeholde dine eksklusive kniver og holde dem skarpe. For en virkelig sløv kniv – gjennomfør alle trinnene i listen nedenfor. Hvis bladet bare trenger polering og finjustering, kan du hoppe over trinn 4 og 5.
Oppbevar dine japanske kniver på en stilig magnetisk knivlist eller still dem i en knivblokk for å unngå slitasjen som kan oppstå når de ligger sammen i en kjøkkenskuff. Ved å oppbevare dine beste kniver lett tilgjengelig på kjøkkenbenken, har du dem også nær hånden under matlaging.