Kai Wasabi Black grønnsakskniv med sitt 10 cm lange blad egner seg godt til skrelling og skjæring av frukt og grønt – og utgjør et godt grunnlag i alle knivsett. Bladet har en lett krumning og er produsert i rustfritt stål med høyt kullinnhold. Gjennom en kombinasjon av bambuspulver og polypropen besitter håndtaket antibakterielle egenskaper som fremmer et tryggere arbeidsmiljø. Kniven inngår i Kais Wasabi Black-serie – der du finner stilige kniver av høy kvalitet for alle formål.
VedlikeholdsrådSkjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
Bruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.