Kai Shun Classic tranchersett 2 deler inneholder en trancherkniv og en stekegaffel og er alt du behøver for å kunne tranchere søndagssteken lekkert og elegant. Håndtakene er laget av laminert pakkatre og knivbladet av kvalitetsstålet VG-MAX og 32-lags damaskstål.
VedlikeholdsrådBruk plast- eller treskjærefjøler. Unngå å skjære på skjærebrett av glass, i stekepannen eller på en tallerken. Unngå å skjære i bein eller i dypfryste ingredienser da dette kan skade kniven.
Skjerp gjerne kniveggen etter bruk med et skjærpstål. Unngå oppvaskmaskin, ettersom dette kan skade både kniven og selve oppvaskmaskinen. Vask kniven for hånd etter bruk og tørk av knivbladet forsiktig med en myk klut. Vent ikke for lenge med å vaske kniven ettersom syrer fra matrester kan ødelegge knivbladet. Legg aldri kniven i bløt ettersom den kan begynne å ruste. Oppbevar knivene i en knivblokk eller på en magnetrist.
HRC61
Mål
Bredde (cm)15,8
Høyde (cm)3,5
MålinformasjonKai Shun Classic trancherkniv: bladlengde 20 cm, skaftlengde 12,2 cm Kai Shun Classic stekegaffel: gaffel 16,5 cm, skaftlengde 11,6 cm