★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
En kjevle er det perfekte verktøyet for å kjevle ut deig ved baking eller matlaging. Vi har flere typer kjevler i ulike tresorter og former, noe som gjør at de fungerer godt til forskjellige formål. Her hos oss finner du ulike kjevler som passer til alle anledninger fra velkjente merker som Kockums Jernverk.
Hvilken kjevle du bør velge avhenger av hva du trenger på kjøkkenet. En trekjevle er den vanligste og enkleste typen som fungerer bra til de fleste anledninger. Ofte er det en vanlig brødkjevle eller bakekjevle med håndtak. De smidige håndtakene gjør den perfekt å bruke til baking av boller og brød. Selvfølgelig fungerer denne kjevlen også godt til pizzadeig og pastadeig, men her passer en kjevle uten håndtak ekstra godt. Det gjør at man har full kontroll over hvor mye trykk man legger på deigen, og derfor kan man få den ekstra jevn og fin.
En vanlig brødkjevle eller bakekjevle er laget av tre og har håndtak. Den er smidig å bruke ved baking, enten du skal bake mye eller lite brød og bakverk.
En annen type trekjevle er en fransk eller bikonisk kjevle. Dette er en kjevle uten håndtak som ser ut som en trecylinder. Den fungerer godt til pizzadeig og pastadeig, og takket være dens form er det lett å kjevle ut deigen med god kontroll.