★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
Påsken er den perfekte høytiden for å bake både det ene og det andre. En smakfull påskedessert er noe som alle i familien setter pris på og er også en koselig aktivitet å gjøre i påskeferien. Elsker du sjokolade? Da kan vi anbefale sjokoladekaken under, mens nystekte scones passer perfekt til påskefrokosten eller hvorfor ikke vispe sammen en enkel rullekake hvis du har kort tid?
Her er en liste over oppskriftene:
Påsken er den søte høytiden, så prøv gjerne en, eller flere, oppskrifter!
Hva ville påsken vært uten sjokolade? Pynt sjokoladekaken med søte påskeegg og pilekvister og du har en nydelig påskekake! Server på Swedish Graces klassiske kakefat.
Hva ville påsken vært uten sjokolade? For denne herlige sjokoladekaken til 8 porsjoner trenger du følgende ingredienser:
Sjokoladeegg & seljekvister
Tenk på - siden kaken er kald må du jobbe raskt slik at glasuren ikke rekker å stivne før du har oppnådd "flytende" effekt.
Gjør noe spesielt med gulrotkaken og pakk den inn som en liten påskepakke med vokspapir og jutesnor.
Denne nydelige gulrotkaken gir 8 porsjoner og du trenger følgende ingredienser:
• 2 dl melis
• 100 g romtemperert smør
• 300 g kremost
• 2 ts vaniljesukker
En enkel påskedessert - skjær rullekaken i jevne biter og bygg en "rullekake" som du så pynter med sjokoladeegg, krem & mynte.
Gjør det enkelt for deg selv i påsken - by på søte muffins som du bare dekorerer med frosting & pynter med sjokoladeegg!
Blant alle søtsakene kan noe mettende som gylne scones være godt!
Start påskeferien med nybakte scones om morgenen, servert med syltetøy, lemon curd, krem – vel, hva du måtte ønske deg egentlig.
Tips: server scones på et skjærebrett for en rustikk følelse som denne fra House Doctor.
La også tilbehøret som syltetøy, krem og lemon curd serveres på en rustikk måte, som fra disse stilige krukkene fra Knabstrup Keramik.
Miks og match forskjellige fat, kaketallerkener og skjærebrett for å lage et innbydende dessertbord denne påsken!
Et tips når du skal servere en eller flere påskedesserter, er at det er fint å blande serveringsfat av ulike typer for å skape en imøtekommende og leken følelse på buffetbordet. Her kan du for eksempel la en skjærefjøl i tre bli et serveringsfat for varme scones og et større fat bli en base for cupcakes. Til den heftige påskekaken passer et tradisjonelt kakefat på stativ perfekt. Så å blande ulike størrelser, materialer og former på serveringsfat kan virkelig bidra til å fremheve de forskjellige påskedessertene på den beste måten.
Det er en kunst å skjære kaken pent, men god er den uansett!
Styling: Ellinor Johansson, Anna Magnusson, Arijana Kapic
Foto: Angeliqa Daldorph