★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
Drypp litt olivenolje og noen klyper flaksalt over salaten og du er ferdig!
Ingredienser:
Denne forfriskende sommersalaten er mer mettende og egner seg derfor utmerket som forrett eller hovedrett sammen med en skive nybakt brød. Her balanseres den kraftige aromaen av geitost med den milde smaken av avokado og nøtteaktig babyspinat. Geitost og nøtter passer godt sammen, derfor kan en rikelig mengde cashewnøtter strøs på salaten. Saltet fra nøttene og syren fra kapers balanserer ut sødmen til tomatene, og med litt flaksalt og olivenolje er salaten klar! Her er ingen tillaging nødvendig, bare ferske og smakfulle ingredienser blandet på en visuelt enkelt og sommerlig måte.
En nydelig grønn salat av paprika, sukkererter og physalis passer perfekt som tilbehør til grillmat. Serveres her på Ditsy serveringsfat fra PotteryJo.
Ingredienser:
For de som ønsker en sommerlig salat med noe mildere og mer diskrete smakskombinasjoner, kan man prøve denne paprikasalaten med sukkererter og physalis. Den søte og syrlige smaken av physalis passer perfekt sammen med grønn paprika og sukkererter, mens en håndfull gresskarkjerner fremhever spinatens nøtteaktige smak. Også her kommer det langt med bare litt flaksalt og olivenolje som dressing. Enkelt, friskt og godt å servere til grillmat på sommerfesten. Flere smarte og enkle tips til sommerfesten finner du her.
Tips: server gjerne sommersalaten på et kakefat så blir det en nydelig og annerledes servering.
Ingredienser:
Jordbær og fetaost – to sommerklassikere vi gjerne spiser mer enn én gang i sommer. Denne nydelige salaten vil garantert bli en stor favoritt rundt bordet blant både voksne og barn, og kan også være en hovedrett i seg selv. Kombinasjonen av sødmen til norske jordbær med saltheten fra fetaost og et hint av sort pepper er uslåelig. Druer gir salaten en ekstra dimensjon, og la alt hvile på en seng med nøtteaktig bladspinat. Dryss solsikkekjerner over, og avslutt med olivenolje og noen klyper flaksalt. Server gjerne denne nydelige sommersalaten på et fint serveringsfat eller hvorfor ikke på et kakefat?
Styling: Åsa Holmkvist Foto: Angeliqa Daldorph