★ ★ ★ ★ 4.3 / 5 TRUSTPILOT
Bli medlem og få 500p i velkomstbonus
60 DAGER ANGRERETT
Server den fargerike Silvia-kaken på Scandi Livings fine Dots serveringsfat. Match med tallerkener fra samme serie!
En Silviakaka er et luftig sukkerbrød med vaniljeis og glasur – en favorittkake for mange og perfekt som påskeoppskrift. Her har Frida pyntet Silvia-kaken med fargerikt strø som gir den ekstra crunch og smak. Velg å toppe kaken med friske bær eller hvorfor ikke la den deilige glasuren tale for seg selv!
Ingredienser:
Biter: 8 Oppbevaring/holdbarhet: I en kakeboks med tettsittende lokk. Holder seg en uke i kjøleskapet eller tre måneder i fryseren.Glutenfri: Bytt ut hvetemel med glutenfritt mel
Sukkerbrød:
Glasur:
Garnering:
Slik gjør du:
Kake:
1. Sett ovnen på 175°C over/undervarme og smør og panér en form (Charlotte fra Nordic Ware), la stå.
2. Pisk egg og melis hvitt og luftig. Rør ned vannet.
3. Bland de tørre ingrediensene hver for seg og vend dem deretter inn i røren, rør til en klumpfri røre.
4. Hell kakerøren i formen og stek i nedre del av ovnen i ca. 25 minutter. Ta ut og la avkjøles. Vend deretter opp på et serveringsfat.
Glasur: Smelt smør og sukker i en kjele på middels varme. Kok opp, kok deretter under konstant omrøring i ett minutt, fjern fra varmen.
6. Tilsett sitronskall og saft, eggeplommer og vaniljesukker under omrøring. Visp nå kraftig til kremen tykner, og la den avkjøles.
7. Fordel den avkjølte glasuren på kaken og topp med dryss.
Nordic Ware - ballongvisp
Nordic Ware Charlotte-form
La frostingen avkjøles før du heller den på kaken.
Pynt din Silviakaka med fargerikt strøssel som gir ekstra crunch og smak.
En marengskake er en klassiker å tilby hele året – både til jul, sommerfesten og nå til påske. Fridas marengskake er en enkel påskeoppskrift med kokos som hovedingrediens, pyntet med ferske bær. Velg å pynte påskekaken din med påskeegg, revet sjokolade eller hva du måtte ønske.
Ingredienser:
Biter: 10-12 Oppbevaring/holdbarhet: 2 dager i kjøleskapet
Marengs:
Garnityr:
Slik gjør du:
En klassisk marengskake er alltid en hit – pynt med ferske bær eller hva du måtte ønske.
Kokos gir marengskaken din en nydelig sødme!
Fordel marengsrøren din på et praktisk stekebrett fra Nordic Ware kledd med bakepapir.
En kakespade som denne fra Nordic Ware er perfekt når du skal smøre marengsrøren din til kakebunn.
Fordel marengsrøren din på et praktisk stekebrett fra Nordic Ware kledd med bakepapir.
Pynt påskekaken med friske bær som blåbær, bringebær, jordbær og rips!
Søte mini-sukkerbrød er et must for din påskefeiring. Det er en enkel påskeoppskrift med få ingredienser. Alt du trenger å gjøre er å helle kakedeigen i Nordic Wares praktiske små former som blir til disse søte små bakverkene. Pynt sukkerbrødene med melis, glasur eller velg å servere dem akkurat slik de er som Frida har gjort!
Ingredienser:
Antall: 6 st Glutenfri: Bytt ut hvetemel med glutenfritt mel Oppbevaring/holdbarhet: I en kakeboks med tettsittende lokk. Holder seg i en uke i et kaldt kjøkkenskap eller tre måneder i fryseren.
Ingredienser:
Slik gjør du:
Mini sukkerbrød med sitron er en enkel påskeoppskrift som er perfekt å tilby i påsken!
Bland alle ingrediensene i en solid bolle!
Smør og paner formen før du heller røren i Geo Bundlette-formen fra Nordic Ware.
Er pinnen tørr når du stikker den inn i kaken? Dine sukkerbrød er helt klare!
Vil du vite mer om hvem Frida er? Se hennes inspirasjonsside her!
Foto: Frida Skattberg @bakamedfrida